Apfel Arena Makarska Half Marathon cestovna je atletska utrka ukupne duljine 21097,5 metara. Start i cilj nalaze se ispred Apfel Arene u Makarskoj, a osim kroz Makarsku, staza prolazi i kroz općine Tučepi i Podgora. Ove će godine biti organizirano njezino drugo izdanje.

Start polumaratonske (i štafetne) utrke je 29. listopada 2023. godine u 10:00 sati. Utrka je kružnog oblika, počinje krugom oko Makarske, nastavlja se kroz općine Tučepi i Podgoru, uz more, dok je povratak Jadranskom magistralom natrag do Apfel Arene u Makarskoj. Cesta je tijekom cijele utrke u potpunosti zatvorena za promet.

Dan prije polumaratonske, održat će se i utrka na 5 kilometara te dječje utrke. Na utrkama se ove godine očekuje više od 1000 sudionika iz više od 20 zemalja.

Staza Apfel Arena Makarska Half Marathona 2023. ima i službeni međunarodni certifikat World Athletics – Association of International Marathons and Distance Races (AIMS).

Prijave

Rezultati 2022.

Posebna ponuda smještaja eksluzivno za sudionike Apfel Arena Makarska Half marathona 2023.

U suradnji s poslovnim partnerima i prijateljima Apfel Arena Makarska Half Marathona, za sudionike ovogodišnjeg izdanja pripremili smo ekskluzivnu ponudu smještaja tijekom održavanja događaja krajem listopada 2023.! U nastavku su najčešća pitanja i odgovori vezani za rezervaciju.

Najčešća pitanja

– Smještaj može rezervirati svaki sudionik utrka na 5 km ili polumaratona ili štafetnog polumaratona Apfel Arena Makarska Half Marathona 2023. koji je potpuno izvršio prijavu (s uplaćenom startninom). Ako si to sve već učinio, možeš nam se odmah javiti na [email protected] i ovu kratku proceduru ćemo završiti zajedno. A ako slučajno još nisi, a ne želiš propusiti ovu posebnu ponudu i mogućnost sudjelovanja, najprije se prijavi na Apfel Arena Makarska Half Marathon 2023. i izaberi jednu od naših utrka koje se održavaju 28. i 29. listopada 2023. Prijaviti se možeš preko: https://www.utrka.com/utrke/apfelhalf/2023/info/ .

– Rezervirati je možete i odmah (što i sugeriramo jer je ponuda brojem soba ograničena), a prijava u okviru ove eksluzivne ponude je moguća najranije 26. listopada (TUI BLUE Jadran 5*), a odjava najkasnije 30. listopada.

– Nakon što izvršiš potpunu prijavu na Apfel Arena Makarska Half Marathon 2023. (utrka na 5 km ili polumaraton ili štafetni polumaraton), kao što smo pojasnili u prethodnom odgovoru, javite nam se na [email protected] te ćemo Vam poslati podatke o načinu rezervacije i plaćanja hotela. S obzirom na to da je ova ekskluzivna ponuda za sudionike Apfel Arena Makarska Half Marathona 2023. OGRANIČENA i brojem soba LIMITIRANA, rezervacija smještaja se smatra potpunom tek potpunom uplatom (detalje/proceduru ćemo zajedno odraditi nakon što nam se javite na [email protected]).

– Po ovim ekskluzivnim uvjetima koje su za sve sudionike Apfel Arena Makarska Half Marathona 2023. pripremio naš dragi partner – TUI BLUE Jadran 5* – smještaj možete rezervirati ISKLJUČIVO preko nas, a kratka procedura kreće, ponovit ćemo, nakon što se prijavite na jednu od naših utrka i pošaljete svoje podatke na [email protected] .

– Jedan sudionik s potpuno izvršenom prijavom (uplaćena startnina) može rezervirati željeni broj soba prema dostupnosti hotela, u neograničenom broju dana (od najmanje 1 do najviše 4 u TUI BLUE Jadran 5* ). Ako je u sobi jedan sudionik, druga (i/li treća) osoba ne mora biti sudionik Apfel Arena Makarska Half Marathona 2023. Iako bismo to mi voljeli… wink – ali nije obveza, naravno…

– U cijenu je uključen doručak, parking, boravišne pristojbe i svi porezi i naknade.

– Jedno dijete do 3 godine u krevetu s roditeljima može boraviti besplatno. Cijena za dijete od 3 do 10 godina je 50 posto niža u odnosu na cijene iz ove ekskluzivne ponude za sudionike Apfel Arena Makarska Half Marathona 2023.

Ako imate neko dodatno pitanje, slobodno nam ga pošaljite na [email protected] . Budu li se ponavljali, znači da smo nešto propustili i rado ćemo se ispraviti i ovdje pitanja/odgovore nadopunjavati… 🙂

Hvala!

Apfel Arena Makarska Half Marathon