Apfel Arena - Vaš savršen izbor za poslovne događaje, sport i kulturu!

Dobrodošli u Apfel Arenu, inovativni poslovni, sportski i kulturni centar smješten u prekrasnoj Makarskoj. S ponosom vam predstavljamo našu iznimnu ponudu koja će ispuniti vaše potrebe za uspješnim i nezaboravnim događanjima.

Uz našu stručnost i fleksibilnost, osiguravamo da svi poslovni događaji budu uspješni i nezaboravni.

KONGRESNA DVORANA

Multimedijalna dvorana opremljena je najsuvremenijom audio-vizualnom tehnologijom , kino-projektorom te impresivnim 15 metara širokim projekcijskim platnom. Dvorana je idealna za održavanje svih vrsta kongresa, konferencija, poslovnih prezentacija, kino i video projekcija. S ukupnom površinom od 515 m2, dvorana nudi dovoljno prostora za udoban smještaj 362 osobe i pruža optimalne uvjete za prezentacije, predavanja i prikazivanje različitih medijskih sadržaja. Osim tehničke opreme, naš stručni tim osigurava podršku tijekom događaja.

Tehnički podaci
Veličina: 515 m2; 20 x 26 m
Kapacitet: 362
Postava dvorane: kaskadno
Projektor: kino projektor
Platno: 15 x 7 m
Razglas:
 1. Koncertni razglas sa digitalnim mikserom
 2. Kino surround sound system
Dodatne mogućnosti: scenska rasvjeta, garderoba, back stage, pristup teretnim vozilima

DVORANA ZA SASTANKE

Dvorana za sastanke u Apfel Areni koncipirana je kao multifunkcionalni i modularni prostor adekvatan za različite vrste događanja kao što su radni sastanci, video projekcije, edukacije, radionice, panel rasprave i slično. Bez obzira na vrstu događanja, dvorana pruža optimalne uvjete za produktivno i interaktivno okruženje.
Dvorana za sastanke već je dokazala svoju učinkovitost i funkcionalnost u organizaciji raznovrsnih događanja manjeg volumena. Pruža intimno i fokusirano okruženje za sudionike, potičući suradnju, razmjenu ideja i produktivnost.

Tehnički podaci
Multimedijalna dvorana s audio i video priključcima.
Veličina: 150 m2, 10 x 15 m
Kapacitet: 120 max.
Postava dvorane:
 1. Kino postava (120)
 2. Učionica (64)
 3. “U” oblik (40)
 4. Ovalni stol (36)
Projektor: multimedijski, mogućnost video konferencije
Platno: 370 X 200 cm
Razglas: multimedijski 4+1
Dodatne mogućnosti: flipchart, ploča za pisanje 3 X 1,2 m

INCENTIVE – AKTIVNI ODMOR ZA ZAPOSLENIKE

U suradnji s našim partnerskim turističkim agencijama i hotelima, kreirali smo ponudu zanimljivih “incentive” paketa koji će motivirati i nagraditi vaše zaposlenike. Makarska rivijera je prekrasno područje koje pruža idealno okruženje za aktivan odmor i razne aktivnosti. Naš MICE tim je posvećen osmišljavanju jedinstvenih programa za poslovne subjekte. Nudimo jednodnevne i dvodnevne programe koji će ispuniti sva očekivanja i prilagoditi se vašim potrebama. Naši programi organizirani su na jedinstvenim lokacijama kako biste doživjeli najbolje od Makarske rivijere.

Ponuda

Planinarske pješačke ture – organiziramo planinarske ture u prekrasnim planinskom području Biokova. Sudionici će imati priliku istražiti netaknutu prirodu, uživati ​​u prekrasnim pogledima i razviti timski duh tijekom zajedničkog planinarenja.
Zip-line – zaone koji traže dozu adrenalina preporučujemo zip-line avanturu. Sudionici će se provozati niz uzbudljive zip-line staze, uživati ​​u spektakularnom pogledu i doživjeti nezaboravne trenutke.
Izleti brodom – kako biste istražili obalu Makarske rivijere ili otoka Brača i Hvara tijekom ovih izleta možete uživati​​u prekrasnim plažama, izvrsnom ručku, kristalno čistom moru i panoramskim pogledima.
Mountain bike ture – organiziramo mountain bike ture za ljubitelje biciklizma. Sudionici će istraživati ​​slikovite staze i brdovite terene oko Makarske rivijere, uz pratnju iskusnih vodiča.
Adrenalinski izlet na Biokovo Skywalk – za one hrabre, pripremili smo adrenalinski izlet na Biokovo Skywalk. Sudionici će imati priliku prošetati staklenom stazom visoko iznad litica, uživati ​​u jedinstvenom pogledu i doživjeti nevjerojatnu avanturu. Atmosferu dodatno zagrijava vožnja prilagođenim otvorenim vozilima.
Turističko razgledavanje Makarske – otkrijte ljepote grada Makarske tijekom turističkog razgledavanja. Sudionici će upoznati povijest, kulturu i znamenitosti grada kroz vodstvo stručnog lokalnog vodiča.
Vinske ture Vrgoračkim vinogorjem – organiziramo vinske ture po prekrasnom Vrgoračkom vinogorju. Sudionici će imati priliku posjetiti vinarije, upoznati se s proizvodnjom vina i kušati lokalne vrhunske vinske sorte.

TEAMBUILDING – KOLEKTIVNE AKTIVNOSTI ZA ZAPOSLENIKE

Teambuilding ponuda obuhvaća različite programe i opcije, kako biste mogli odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama.

JEDNODNEVNI PROGRAMI uključuju ​​dvosatne aktivnosti poput igara, radionica, kreativnih radionica, mini sportskih turnira, izazova za rješavanje problema ili timskih sportova. Održavaju se unutar centra, koristeći prostorije za sastanke i dvorane. Trosatni programi pružaju više vremena za dublje uranjanje u teambuilding aktivnosti.

DVODNEVNI PROGRAMI mogu obuhvaćati poludnevne ili cjelodnevne indoor aktivnosti u Apfel Areni, kao što su radionice za razvoj vještina, timsko planiranje, vođenje i suradnju te kreativne radionice. Osim toga, možete koristiti prostorije za sastanke za diskusije, prezentacije i timski rad. Ako želite ležerni ili zabavni sadržaj za svoje zaposlenike kvizovi i karaoke su odličan način za opuštanje. Outdoor programi uključuju aktivnosti kao što su sportske igre ili pustolovne aktivnosti. Sudionici mogu istraživati mediteranski vrt našeg centra, koristiti sjenice za opuštanje i druženje te uživati u roštiljadi, igranju boća i uživati na svježem zraku u lijepom prirodnom okruženju.

Streličarstvo, zip-line, grupni motivacijski trening i ostale aktivnosti iz naše ponude dodatno će inspirirati vaše zaposlenike.

Sve navedene opcije mogu se prilagoditi prema željama i ciljevima klijenata.

Ponuda

 • Mountain bike ture
 • Kajak / sup tura do plaže Nugal
 • Zip-line
 • Streličarstvo
 • Bio fitness
 • Teqball
 • Padel tenis
 • Privatne kino projekcije
 • Pub kviz
 • Karaoke
 • Grupni motivacijski fitnes trening
 • Radionice
  • Učinkovita komunikacija
  • Rješavanje problema
  • Upravljanje vremenom
  • Rješavanje sukoba
  • Nutricionizam

SPORTSKE IGRE / TURNIRI / SINDIKALNE IGRE

Apfel Arena raspolaže s većim brojem sportskih dvorana i terena što daje brojne mogućnosti za organiziranje raznih sportskih ili sindikalnih igara.

Ponuda

Olimpijski dan – različite sportske discipline koje uključuju timske sportove poput nogometa, košarke, odbojke ili rukometa. Bodovanje, medalje i nagrade za pobjednike osigurani su s naše strane; Turnir u košarci, odbojci, rukometu ili malom nogometu; Fitness natjecanje za zaposlenike.

Sindikalne igre obično imaju opušteniju atmosferu i uključuju različite sportske discipline, društvene igre, timske aktivnosti i natjecanja koja su prilagođena različitim interesima i sposobnostima zaposlenika. Kao podršku sportskom događanju pružamo usluge našeg stručnog tima sačinjenog od doktora fizijatra, kineziologa, sportskog nutricionista i fizioterapeuta. S ponosom ističemo tekar uređaj (dijatermija), fizikalnu terapiju i manualnu terapiju.

KONGRESNI MENU

Bogata kongresna karta sastoji se od više menija koji su pažljivo osmišljeni kako bi zadovoljili različite prehrambene preferencije i ukuse. Naši kuhari koriste svježe i kvalitetne sastojke kako bi pripremili ukusna jela. Tijekom poslovnih događanja, coffee break usluga pruža osvježenje i energetski poticaj sudionicima.
Imamo tri različite opcije coffee breaka – basic, standard i premium, koje uključuju različite vrste pića, tople napitke i ukusne zalogaje. Naši iskusni ugostiteljski tim brine se za besprijekorno posluživanje hrane i pića tijekom vašeg događaja.

SMJEŠTAJ

U suradnji s lokalnim hotelskim kućama i pansionima na Makarskoj rivijeri nudimo uslugu smještaja za vrijeme trajanja poslovnog događanja. U skladu s vašim afinitetima, osiguravamo raznoliku ponudu hotela koji zadovoljavaju različite potrebe i stilove.
Naš je tim pažljivo odabrao objekte koji zadovoljavaju visoke standarde i pružaju udobnost, kvalitetu i gostoprimstvo za vaše sudionike ili partnere.
Makarska rivijera je poznata širom svijeta kao turistička destinacija koja pruža izvanredno iskustvo. Dobru reputaciju prate vrhunske usluge smještaja. Želimo da se za vrijeme trajanja događanja i nakon istoga osjećate odmorni, osvježeni i spremni za nove poslovne izazove.

MEDICINSKI CENTAR - APFEL ARENA

U sklopu Apfel Arene otvoren je moderan medicinski centar. Našim klijentima nudimo visokokvalitetnu i lako dostupnu zdravstvenu zaštitu. Na jednom mjestu okupili smo niz priznatih stručnjaka koji su vam na raspolaganju za specijalističke preglede iz različitih medicinskih grana, uz prethodno dogovorene termine.

Naša ustanova pruža sveobuhvatne medicinske usluge, uključujući potpunu analizu medicinske biokemije (iz krvi i urina), mikrobiološke preglede (briseve) te alergološke i genetske pretrage. Sve ove usluge dostupne su na jednom mjestu kako biste mogli jednostavno i temeljito provjeriti svoje zdravlje.

mice offer poslovni program

Naši zadovoljni klijenti