Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.

ORAŠAROVA SUITA

U ponedjeljak, 12. prosinca 2022 u 19 sati, na pozornici multimedijalne dvorane Apfel Arene u Makarskoj nastupit će poznata međunarodna trupa Ukrainian Classical Ballet, čiji su umjetnici nadaleko poznati hrvatskoj publici. Makarsko primorje će ovom izvedbom postati destinacija bogatija za jedinstven adventski program te iskustvo visoke umjetnosti baleta.

O činjenici da se niti jedan period godine ne veže toliko uz bajke i klasičnu glazbu, posebice uz Čajkovskog, svjedoči i najveći broj baletnih izvedbi upravo u ovom zimskom periodu, stoga smo za naše sugrađanke i sugrađane pripremili najpoznatije i nezaboravne trenutke zimskih baleta Čajkovskog te ih spremili u novu Božićnu baletnu priču – Orašarovu suitu. Božićna baletna priča je satkana od desetak skladbi trajanja 45 minuta u kojima će publika moći uživati u Valceru pahuljica, španjolskom, arapskom te kineskom plesu, valceru cvijeća dok će sve završiti velikim pas de deux protagonista Princa i Klare u začaranom svijetu četiri kraljevstva. Scenografija predstave Božićna baletna priča- Orašarove suite sastavljena je od posebne pozadine i scenske dekoracije kojom će se upriličiti izgled i atmosfera samog događanja.

Iznimno nas veseli da smo u Makarsku u suradnji s ARTentainment doveli ovu zimsku poslasticu, kojom smo obogatili program Božića u Apfel Areni te uistinu je prilika da naši sugrađani u svom gradu uživaju u jednoj od najpopularnijih baletnih priča u ovo blagdansko vrijeme darivanja i veselja.

Ulaznice se prodaju na info pultu Apfel Arene po cijeni od 180,00 kn ( 23,89 Eur).