Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.

Stand up Splicka Scena

𝗦𝗽𝗹𝗶𝗰𝗸𝗮𝗦𝗰𝗲𝗻𝗮 se vraća u Makarsku s potpuno novim showom i to 𝗔𝗽𝗳𝗲𝗹 𝗔𝗿𝗲𝗻𝘂 kako bi izveli zimsko izdanje novih baza i tekst koji makarska publika još nije imala prilike čuti. Vidimo se u 𝗽𝗲𝘁𝗮𝗸 𝟭𝟲. 𝘃𝗲𝗹𝗷𝗮𝗰̌𝗲 kada “𝗡𝗼𝘃𝗲 𝗯𝗮𝘇𝗲 𝗭𝗜𝗠𝗔” izvode 𝗧𝗼𝗺𝗶𝘀𝗹𝗮𝘃 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗼𝗿𝗮𝗰, 𝗜𝘃𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗮𝘇𝗮𝗻𝗲𝗼, 𝗔𝗻𝘁𝗲 𝗧𝗿𝗮𝘃𝗶𝘇𝗶 i 𝗝𝗼𝘀𝗶𝗽 𝗦̌𝗸𝗶𝗹𝗷𝗼!
———————————————
𝗖𝗶𝗷𝗲𝗻𝗮 𝘂𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗰𝗲: 𝟏𝟎€
𝗙𝗜𝗭𝗜𝗖𝗞𝗔 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗔𝗝𝗔:
– 𝗔𝗽𝗳𝗲𝗹 𝗔𝗿𝗲𝗻𝗮 – Put Volicije 5 // Radno vrijeme: Pon – Ned 08:00 – 22:00
– Na dan showa na ulazu (ako ostane mjesta)
——————————————-
𝗧𝗸𝗼 𝗷𝗲/𝘀̌𝘁𝗼 𝗷𝗲 𝗦𝗽𝗹𝗶𝗰𝗸𝗮𝗦𝗰𝗲𝗻𝗮?
Pogledaj “Stand-up po splicki” na YouTubeu i saznaj! 🙂
-> https://youtu.be/xBf21ZR0BzI
𝗩𝗜𝗦𝗘 𝗢 𝗞𝗢𝗠𝗜Č𝗔𝗥𝗜𝗠𝗔:
𝗜𝘃𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗮𝘇𝗮𝗻𝗲𝗼 -> https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=1684
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.
𝗝𝗼𝘀𝗶𝗽 𝗦𝗸𝗶𝗹𝗷𝗼 -> https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=12
Josip Škiljo je četrdesetogodišnji “mladić” te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
𝗧𝗼𝗺𝗶𝘀𝗹𝗮𝘃 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗼𝗿𝗮𝗰 -> https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=4046
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Diplomirani je fizičar, ali se na razočarenje svojih roditelja bavi stand up komedijom. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle, ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”.
𝐀𝐧𝐭𝐞 𝐓𝐫𝐚𝐯𝐢𝐳𝐢 -> https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=3254
Ante Travizi je 20 i jedanaestogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.