12. lipnja 2024. u Istaknuto, Sportske aktivnosti za djecu

Ljetne sportske škole

Ovoga ljeta smo posebno za vas i vaše najmlađe pripremili ljetne sportske škole. Škole će se održavati kroz srpanj i kolovoz u jutarnjim i popodnevnim satima. Za vas smo organizirali 4 različite ljetne škole, kako bi svako dijete moglo pronaći nešto što mu odgovara.

 

Svoje dijete možete prijaviti na mail [email protected] ili [email protected] ili na broj +385 99 5427 385.

* Organizator zadržava pravo otkazati svaku pojedinu ljetnu školu ukoliko se ne prijavi dovoljan broj djece i prema potrebi promijeniti satnicu21

 

1. Škola nogometa za djevojčice Apfel Arena je jedina škola nogometa za djevojčice na području Makarske rivijere. Voditelj škole nogometa je prof. Darko Vlatković, trener s PRO licencom, predavač na nogometnoj akademiji HNS-a i koordinator nogometnog centra Omiš-Makarska pri Nogometnom Savezu Županije Splitsko- Dalmatinske.

Trajanje jednog treninga predviđeno je 60 min, a kroz ljetnu školu polaznici će proći kroz različite faze učenja nogometne igre: osnovni driblinzi, dodavanja, udarci na gol i taktičke formacije. Vježbe za poboljšanje agilnosti, brzine i snage također su bitan dio programa. Osim fizičkog treninga, provodit će se i teorijske sesije kako bi se razumjelo pravila igre i taktički koncepti. Moguća je podjela polaznika škole u grupe ovisno o sposobnostima.

Škola je prilagođena uzrastu od 7 do 15 godina, a namijenjena je isključivo djevojčicama.

SRPANJ
od 19:30 -20:30
Pon – Sri – Petak

KOLOVOZ
11:00 -13:00
Pon – Sri – Petak

 

2. Škola košarke Apfel Arena je škola namijenjena djevojčicama i dječacima od 6 do 12 godina. Polaznici ljetne škole će imati priliku za razvoj osnovnih košarkaških vještina kao što su driblanje, šutiranje, dodavanje i obrana. Učiti će se i o strategijama igre, uključujući pozicioniranje, kretanje bez lopte i timska igra. Trajanje jednog treninga predviđeno je 90 min, a kroz školu polaznici će proći kroz različite faze učenja košarkaške igre te raditi na poboljšanju agilnosti, brzine i snage. Osim fizičkog treninga, provodit će se i teorijske sesije kako bi se razumjelo pravila igre i taktički koncepti. Moguća podjela polaznika kampa u grupe ovisno o sposobnostima.

SRPANJ I KOLOVOZ
od 16:00 -17:30
Pon – Sri – Petak

 

3. Univerzalna sportska škola namijenjena je i prilagođena djevojčicama i dječacima uzrasta od 6 do 10 godina, te ima za cilj sveobuhvatan fizički razvoj i usvajanje osnovnih sportskih vještina. Ova vrsta škole je obično prilagođena djeci različitih uzrasta i sposobnosti, te im omogućava da kroz igru i zabavne aktivnosti razvijaju motoričke sposobnosti, koordinaciju, snagu, izdržljivost i fleksibilnost. Cilj je da djeca steknu osnovna znanja i vještine u više sportskih disciplina, kao što su nogomet, košarka, atletika itd.
Program je osmišljen tako da potiče cjelokupan razvoj djeteta – fizički, emocionalni, socijalni i intelektualni. Fokus je na razvijanju ljubavi prema sportu i zdravom načinu života. Moguća podjela polaznika škole u grupe ovisno o sposobnostima.
Škola je prilagođena uzrastu od 6 do 10 godina, a namijenjena je i djevojčicama i dječacima.

SRPANJ I KOLOVOZ
od 09:30 -11:00
Pon – Sri – Petak

 

4. Univerzalna sportska škola namijenjena je i prilagođena djevojčicama i dječacima uzrasta od 4 do 6 godina, kroz igru i zabavu djeca razvijaju svoje motoričke, funkcionalne sposobnosti i koordinaciju, a sve pod vodstvom kineziologa.

SRPANJ I KOLOVOZ
od 08:30 – 09:30
Pon – Sri – Petak

 

5. Ljetna škola tenisa Apfel Arena namijenjena je i prilagođena djevojčicama i dječacima uzrasta od 7 do 10 godina, te uzrasta 11 do 15 godina.Škola ima za cilj sveobuhvatan fizički razvoj i usvajanje osnovnih teniskih vještina kao što su: forhend, bekhend, volej, servis. Ova vrsta škole je obično prilagođena djeci različitih uzrasta i sposobnosti, te im omogućava da kroz specifične vježbe razvijaju i koordinaciju,agilnost, brzinu, preciznost, snagu, izdržljivost i fleksibilnost.
Program je osmišljen tako da potiče cjelokupan razvoj djeteta – fizički, emocionalni, socijalni i intelektualni. Fokus je na razvijanju ljubavi prema tenisu i zdravom načinu života. Moguća podjela polaznika kampa u grupe ovisno o sposobnostima, za napredne korisnike moguće pronaći odgovarajuće sparing partnere.
Škola je prilagođena uzrastu od 7 do 10 godina, te uzrastu 11 do 15 godina, a namijenjena je djevojčicama i dječacima.

SRPANJ I KOLOVOZ
Pon – sri – pet
od 7 do 10 godina
8:00 – 9:30
od 11 do 15 godina
9:30 – 11:00 hHomeCategoriesWishlistCompare
Pretražujući web stranicu slažete se s našom politikom privatnosti.
Slažem se
WordPress Image Lightbox Plugin